Новини

27.01.2017 година

Уважаеми клиенти,
излезе нова версия на ePay Mobile за Android 2.01. Направени са подобрения по потребителския интерфейс, които се надяваме да улеснят работата с приложението. Съобразили сме се с вашите жаления и сме изнесли "Най-често използвани" на началната страница. Въведена е и опцията за потвърждаване на плащане с пръстов отпечатък. Ако все още не сте изтеглили приложението на ePay.bg за мобилни устройства за Android, може да го направите от тук: https://play.google.com/store/apps/details?id=bg.epay.app
Плащайте без затруднения, с едно докосване, с ePay Mobile.

22.12.2016 година

Уважаеми клиенти и партньори,
Екипът на ePay.bg Ви благодари за доверието и лоялността през изминалата 2016 година!
Пожелаваме ви Весела и Незабравима Коледа!
Прекрасна, здрава и щастлива 2017 година!
Благодарим Ви!

25.11.2016 година

Легендата за краля на българската поп музика Емил Димитров ще оживее в новия спектакъл на режисьора Николай Априлов. „Емил – изповед пред олтара на живота с историята и песните му“ е наречена постановката на сцената на Музикалния театър.
Премиерата е на 19 декември 2016 г., от 19 ч., а билетите са в продажба на касите на EasyPay и онлайн чрез системата EPAY-GO

24.11.2016 година

Уважаеми клиенти,
от началото на ноември 2016 може да заплащате сметките си за изразходвана топлинна енергия към Топлофикация Габрово, вече и онлайн чрез системата на ePay.bg. В системата на ePay.bg клиентите трябва да регистрират абонатния номер към дружеството.
Плащайте удобно, бързо и лесно чрез ePay.bg.

26.10.2016 година

Министерство на вътрешните работи чрез новия си портал на уеб адрес: https://e-uslugi.mvr.bg предоставя на всички граждани възможността да заявят над 30 услуги от 6 направления вече и онлайн. Заплащането на всяка една от услугите става удобно и лесно, с дебитна или кредитна карта чрез ePay.bg.

11.10.2016 година

Всички клиенти на ePay.bg имат възможността да закупят желаните от тях хранителни и битови стоки чрез онлайн супермаркета на eBag.bg. Без да се лишавате от домашния комфорт може да получите всичко необходимо, лесно и бързо, директно до входната ви врата.

14.07.2016 година

Плащанията на битови сметки и плащанията към уеб търговци с регистрирани карти в ePay.bg, са с нови, по-ниски такси.
Повече информация може да видите в Тарифата, публикувана на сайта в раздел “Такси при плащане”.

Считано от 14.09.2016 г. се въвежда такса при плащане с карта Maestro, издадена от Пощенска банка.

15.04.2016 година

Софийска опера и балет въведе иновативни технологични възможности за закупуване на онлайн билети през ePay.bg и директно на касите на Easypay. Нововъведенията ще допринесат представленията в Операта да бъдат по-достъпни за всички ценители на оперното изкуство в България. Посетителите вече лесно и бързо могат да закупят билети през мобилните си телефони. Допълнително удобство е, че закупените през ePay.bg билети, не се налага да бъдат разпечатвани предварително, на входа те могат да се проверят, директно от мобилно устройство.