Новини

20.10.2017 година

Уважаеми клиенти,
Напомняме Ви, че ePay.bg НЕ изпраща по e-mail съобщения, които Ви приканват да актуализирате Вашите данни и профил в системата или да предоставите Вашата парола и потребителско име, данни за картата Ви.
Подобни съобщения са опити за измама. Не отваряйте линковете, посочени в тях и не въвеждайте Ваша лична и/или финансова информация. Ако имате съмнения, че получавате фалшиви е-mail съобщения, в които се твърди, че са изпратени от ePay.bg, моля пишете ни на е-mail: office@epay.bg.

09.10.2017 година

От Октомври 2017 към EVN България могат се плащат текущи и стари задължения вече и на стопански абонати. Услугата е достъпна като през ePay.bg с банкови карти, така и в брой в офисите на Easypay.

20.09.2017 година

Уважаеми клиенти,

Порталът за електронни административни услуги на МВР дава възможност за проверка на задължения към Пътна полиция по ФИШ/АУАН/НП или по номер на шофьорска книжка. Налични са и възможности за плащане по електронен път от Вашата регистрация в ePay.bg или директно с банкова карта.

Екипът на ePay.bg Ви желае безаварийно пътуване!

09.06.2017 година

За 8-а поредна година се проведе Форум на кариерното развитие.
ePay.bg взе активно участие и представи пред студентите последните иновации на компанията, както и възможностите за присъединяване към нашия екип!
Всички, които искат да получат допълнителна информация за стажантската ни програма, могат да се обръщат към hr_data@datamax.bg или да се регистрират в сайта на МОН.

19.05.2017 година

Уникална възможност да чуете на живо аржентинските танга на Astor Piazzolla. Купете билети от EPAYGO

05.04.2017 година

Уважаеми клиенти,
може да закупите билети за концерти и различни събитие, бързо и лесно от системата на EPAYGO или директно от всяка каса на Изипей. Избраните от вас билети може да заплатите веднага през системата на ePay.bg или директно с карта.

27.01.2017 година

Уважаеми клиенти,
излезе нова версия на ePay Mobile за Android 2.01. Направени са подобрения по потребителския интерфейс, които се надяваме да улеснят работата с приложението. Съобразили сме се с вашите жаления и сме изнесли "Най-често използвани" на началната страница. Въведена е и опцията за потвърждаване на плащане с пръстов отпечатък. Ако все още не сте изтеглили приложението на ePay.bg за мобилни устройства за Android, може да го направите от тук: https://play.google.com/store/apps/details?id=bg.epay.app
Плащайте без затруднения, с едно докосване, с ePay Mobile.

22.12.2016 година

Уважаеми клиенти и партньори,
Екипът на ePay.bg Ви благодари за доверието и лоялността през изминалата 2016 година!
Пожелаваме ви Весела и Незабравима Коледа!
Прекрасна, здрава и щастлива 2017 година!
Благодарим Ви!