Новини

24.09.2021 година

Уважаеми клиенти,
Уведомяваме Ви, че считано от 17.11.2021 г. се променя таксата за превод по банкова сметка, когато сметката на получателя е в ЦКБ - новата такса е в размер на 0.80 лв.

28.06.2021 година

Уважаеми клиенти,
Уведомяваме Ви, че считано от 26.08.2021 г. отпадат договореностите с част от банките-издатели на карти за прилагане на преференциaлни такси при плащане на сметки в ePay.bg. В тази връзка, при плащания с всички банкови карти, издадени от ПроКредит Банк България, Алианц Банк България, Тексимбанк, Уникредит Булбанк, Токуда Банк, Интернешънъл Асет Банк и БНП Париба ще се прилага "Основната Тарифа на Ипей АД за плащания на битови сметки и плащане към Интернет търговци".
Всички плащания на битови сметки и към Интернет търговци с Микросметка/Easypay карта остават без такса за клиента.

Считано от 26.08.2021 г. при извършване на кредитен превод по платежна сметка, открита при друг доставчик на платежни услуги, за суми равни на или над 100 000 лв. се дължи такса в размер на 12 лв.

24.02.2021 година

Напомняме Ви, че ePay.bg никога НЕ изпраща имейл съобщения с линк за вход в системата.
еPay.bg НЕ изпраща имейли, в които Ви приканва да актуализирате Вашите данни и профил или да предоставите Вашата парола и потребителско име, данни за картата.
Подобни съобщения са опити за измама.
Ако имате съмнения, свържете се с нас на тел. 029210880 или имейл: office@epay.bg.
Вижте повече в нашите Инструкции за сигурност.

28.10.2020 година

Уважаеми клиенти,
Имаме удоволствието да ви съобщим че още един член от семейството на Булстрад улесни своите клиенти, като им предостави възможност за заплащат всички видове застраховки -
– автомобилни, имуществени, карго, авиационни, земеделски, отговорности, професионални, а също и лични, през системата на ePay.bg.
Клиентите трябва да регистрират в ePay.bg своя клиентски номер към дружеството, за да получават всеки месец коректно задължение по съществуващите им застрахователни полици.

28.10.2020 година

Уважаеми клиенти с удоволствие ви съобщаваме, че може да заплащате застраховки към ЗЕАД ЦКБ Живот вече и онлайн чрез ePay.bg.
Необходимо е да се регистрира ЕГН на застрахованото лице, за да се извлече коректно задължение по застрахователна полица.