Новини

09.10.2017 година

От Октомври 2017 към EVN България могат се плащат текущи и стари задължения вече и на стопански абонати. Услугата е достъпна като през ePay.bg с банкови карти, така и в брой в офисите на Easypay.

20.09.2017 година

Уважаеми клиенти,

Порталът за електронни административни услуги на МВР дава възможност за проверка на задължения към Пътна полиция по ФИШ/АУАН/НП или по номер на шофьорска книжка. Налични са и възможности за плащане по електронен път от Вашата регистрация в ePay.bg или директно с банкова карта.

Екипът на ePay.bg Ви желае безаварийно пътуване!

09.06.2017 година

За 8-а поредна година се проведе Форум на кариерното развитие.
ePay.bg взе активно участие и представи пред студентите последните иновации на компанията, както и възможностите за присъединяване към нашия екип!
Всички, които искат да получат допълнителна информация за стажантската ни програма, могат да се обръщат към hr_data@datamax.bg или да се регистрират в сайта на МОН.

19.05.2017 година

Уникална възможност да чуете на живо аржентинските танга на Astor Piazzolla. Купете билети от EPAYGO

05.04.2017 година

Уважаеми клиенти,
може да закупите билети за концерти и различни събитие, бързо и лесно от системата на EPAYGO или директно от всяка каса на Изипей. Избраните от вас билети може да заплатите веднага през системата на ePay.bg или директно с карта.

27.01.2017 година

Уважаеми клиенти,
излезе нова версия на ePay Mobile за Android 2.01. Направени са подобрения по потребителския интерфейс, които се надяваме да улеснят работата с приложението. Съобразили сме се с вашите жаления и сме изнесли "Най-често използвани" на началната страница. Въведена е и опцията за потвърждаване на плащане с пръстов отпечатък. Ако все още не сте изтеглили приложението на ePay.bg за мобилни устройства за Android, може да го направите от тук: https://play.google.com/store/apps/details?id=bg.epay.app
Плащайте без затруднения, с едно докосване, с ePay Mobile.

22.12.2016 година

Уважаеми клиенти и партньори,
Екипът на ePay.bg Ви благодари за доверието и лоялността през изминалата 2016 година!
Пожелаваме ви Весела и Незабравима Коледа!
Прекрасна, здрава и щастлива 2017 година!
Благодарим Ви!

25.11.2016 година

Легендата за краля на българската поп музика Емил Димитров ще оживее в новия спектакъл на режисьора Николай Априлов. „Емил – изповед пред олтара на живота с историята и песните му“ е наречена постановката на сцената на Музикалния театър.
Премиерата е на 19 декември 2016 г., от 19 ч., а билетите са в продажба на касите на EasyPay и онлайн чрез системата EPAY-GO

24.11.2016 година

Уважаеми клиенти,
от началото на ноември 2016 може да заплащате сметките си за изразходвана топлинна енергия към Топлофикация Габрово, вече и онлайн чрез системата на ePay.bg. В системата на ePay.bg клиентите трябва да регистрират абонатния номер към дружеството.
Плащайте удобно, бързо и лесно чрез ePay.bg.

26.10.2016 година

Министерство на вътрешните работи чрез новия си портал на уеб адрес: https://e-uslugi.mvr.bg предоставя на всички граждани възможността да заявят над 30 услуги от 6 направления вече и онлайн. Заплащането на всяка една от услугите става удобно и лесно, с дебитна или кредитна карта чрез ePay.bg.