Начало
Вход Вход   
  English English  

Регистриране в ePay.bg като търговец

За да се регистрирате в ePay.bg като търговец, е необходимо първо да се регистрирате като юридическо лице. Изберете опцията “Нова регистрация” от началната страница на системата и попълнете предоставената форма.

     

На посочения от вас e-mail адрес ще получите инструкции как да продължите регистрацията. След като заредите линка, който получавате от електронната си поща, ще видите следния екран.

     

Изберете регистрация като юридическо лице и попълнете регистрационната форма.

    

Въведете паролата от първата стъпка на регистрацията ви, след което изберете “Преглед” и “Потвърждение”.

    

След успешното изпълнение на тези операции ще бъдете регистриран като юридическо лице.

Влезте с потребителското си име и парола от началната страница на ePay.bg. В меню “Услуги” на потребителския си профил изберете “Заявка за регистриране като търговец”.

   

Въведете данните си във формата за регистрация като търговец, като следите за коректността на информацията. Ако възнамерявате да се включите в системата като периодичен търговец, попълнете секцията “Масови плащания”.

   

След като прегледате въведените данни, потвърдете заявката. Като следваща стъпка е необходимо да се свържете с Търговски отдел на Ипей АД за уточняване на подробностите по изграждане на техническата връзка с вашата система, както и за сключване на договорни отношения с вашата фирма.Координати за връзка:

    e-mail: merchant@epay.bg
    телефон: (+359 2) 921 08 50
    факс:  (+359 2) 987 91 31

За по-подробна информация относно изграждането на техническа връзка с вашата система натиснете тук. След като сключите договор с Ипей АД, вашата регистрация като търговец ще бъде активирана.

   © 1999-2015 ePay.bg контакти   |    site credits